Horváth Ágnes

Horváth Ágnes

Tanulmányaimat a budapesti VIII. kerületi Józsefvárosi Zeneiskolában 2003-ban kezdtem el  7 éves koromban Kecskés Gábor tanár úrnál, ahol 4 évet töltöttem el, majd a XIII.kerületi Hollán Ernő Zeneiskolában folytattam Kovács Ágnes tanárnőnél, aki felkészített a konzervatóriumba.

2011-ben felvételt nyertem a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahol egy évet töltöttem el Kovács Orsolya osztályában, majd felvètelt nyertem az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskolában, ahol Tuska Zoltán ès Nagy Ivett növendèkekènt sikeresen elvégeztem középiskolai tanulmányaimat.

Ezt követően sikeres felvételt nyertem a  Vienna Konservatorium Budapest főiskolán, ahol  Ökrös Attila osztályában folytattam zenei tanulmányaimat.

A tanítással párhuzamosan, az általam alapított klasszikus zenei és világzenei slágereket, trió formációval az Agnes Universal Ensemble zenekarommal szórakoztatjuk a vendégeket az egyik budapesti exclusive szállodában és még számos helyen Magyarországon és külföldön egyaránt.